Cuma, Mayıs 17, 2024
tr
Ana Sayfa GENEL Burası Batum ……

Burası Batum ……

   Karlı dağların eteklerindeki köylerinden denize doğru uzanan, 30 km sahili olan, yanıbaşımızdaki  güzel şehir. Şehir merkezinin Türkiye’ye uzaklığı araba ile 20 dakika. İstanbul’ dan hergün karşılıklı uçak kalkıyor bir saat on beş dakika.

  İnsanı  bizden, hemde çok bizden.. Atesli, heyecanlı, tez canlı, duygularını  saklamayan ve kesinlikle en misafirperver. Tipik Karadeniz insanı.

  Şehir inanılmaz bir hızla değişiyor ve güzelleşiyor hergün.

  Başbakan ve ekibi gece gündüz calışıyorlar.Hep halkla iç içe. En ufak bir kibir yok, şehri yönetenleri her an şehirde yürürken, yan masanızda kahve içerken yada yemek yerken görebiliyorsunuz. Yanlarına giden herkesle içten bir sohbet başlıyor… Sıkıntılara çare oluyorlar.

  Yüzlerce yabancı  yatırımcı var yüzlercesi de gelmiş sıra bekliyor. Öne çıkanlar Sheraton,  Radisson, Kempinski, Hilton ve sıradaki sürprizler.

  Yazın otellerde yer bulmak neredeyde imkansız. Casinolar keza oyle. Hizmet sektorü hızla gelişiyor. En çok 5 sene içinde standartlar o kadar yükselecek ki, sinyalleri şimdiden görülüyor.

Kriminal olay neredeyse yok denecek kadar az, her yerde güvenlik kameraları ve çok iyi çalışan polis.. Cezalar ağır ve can yakıcı…. Rüsvet yok .. Herkes eşit… kimse kanunlara karşı gelmeye cesaret edemiyor.

  Olması gerektiği  gibi yani.. Yemyeşil şehrin her anında huzur hakim.

Gece oyle ışıklandırılıyor ki şehir, sanırsın Las Vegas..  Çok yakında olacak da zaten..

Yatırım için geleceklere, gezmeye geleceklere, görmeye geleceklere, iş yapmaya geleceklere kapımız her zaman açık.. Koy cebine kimliğini gel, giriş 1 TL.

Placido Domingo, Chris Botti, Sting, Andrea Bocelli, Enrique Iglesias, Julio Iglesias buradaydı….

  Burası Batum

  Biz buradayız

  Sizi de bekleriz… 

  1. 10
    evet, burasi Batum. kucuk, siklik ama es olmayan bir sehir. biz ona eskiden BEMBEYAZ BATUM deriz. umarim duyudunuz..onun guzellikleri siz cok dogru fark ederek degerlenmisiniz. tesekkurler:) basarilar dilerim.

YORUM YAP

Please enter your comment!
Please enter your name here

SON HABERLER

Gürcistan Başbakanı Irakli Kobakhidze’nin Türkiye ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gürcistan Başbakanı Irakli Kobakhidze ile düzenlediği ortak basın toplantısında verimli görüşmeler gerçekleştirdiklerini belirterek, “Türkiye’nin Gürcistan’ın toprak bütünlüğüne, egemenliğine, istikrar ve...

AB’nin düşünce kuruluşu EUISS’in raporu: “Türkiye dünyada dört kritik bölgede önemli güce sahip”

Merkezi Fransa'nın başkenti Paris'te olan Avrupa Birliği (AB) Güvenlik Çalışmaları Enstitüsü (EUISS), Türkiye'nin küresel ölçekte yükselen konumuna dikkati çeken "Türkiye'nin Dünyadaki Kartları" başlıklı bir...

Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat: “KKTC ile ekonomik ilişkilerimizi geliştireceğiz”

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti(KKTC) Maliye Bakanı Dr. Özdemir Berova ile bir araya gelen Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat konuya ilişkin yaptığı açıklamada şunları...

TIR’cıların AB ülkelerinde vize sorunu

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç; TIR’cıların AB(Avrupa Birliği)ülkelerinde yaşadıkları vize sorunu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi; “AB ülkelerinin vize süreçlerinde adeta...

SON YORUMLAR

error: Content is protected !!