Cumartesi, Mayıs 18, 2024
tr
Ana Sayfa GÜNCEL UEYDER yönetici ve üyelerinden Ankara ziyaretleri

UEYDER yönetici ve üyelerinden Ankara ziyaretleri

Haber: İlker ÇAKAN

  UEYDER Yönetim Kurulu Başkanlığı’nın yönetici ve üyelerinin Ankara ziyaretleri ile ilgili yaptığı açıklama şöyledir;

  “İl-lçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Merkez Teşkilatı Şube Müdürlerinin  üye olabildiği Uluslararası Eğitim Yöneticileri Derneğini başkanı ve bir grup dernek üyesi  , günden güne gerileyen  mali ve özlük hakları ile ilgili Ankara’da görüşmelerde bulundu. İlk olarak  Başbakanımıza sunulmak üzere, Başbakanımızın eğitimci Danışmanı Sayın Hasan Karabela’ya sorunlarını içeren dosyayı  teslim ettiler. Başbakanımızın sayın Danışmanı ile  TEDAŞ misafirhanesinde yapılan görüşmede mali haklarının  astlarından daha az olduğu ve özlük haklarının ise günden güne daha kötüye gittiği örnekler ile anlatıldı.

  Daha sonra Türk Eğitim Sen Genel Başkanı  Sayın İsmail Koncuk makamında ziyaret edildi. Yeniden seçilmesinden dolayı tebrik edildi. Genel Başkan İsmail Koncuk  şube müdürleri ve şeflerin  mali ve özlük haklarının iyileştirilmesi ile ilgili olarak her zaman destek olduklarını ve destek olacaklarını belirtti. Ayrıca tüm eğitim çalışanlarını bir bütün olarak değerlendirdiklerini söyledi.

 
                             
                                                  UEYDER yönetici ve üyeleri
 
  Memur Sen Genel Başkanı Sayın Ahmet Gündoğdu ile Memur Sen Genel Merkezinde görüşme yapıldı. Genel Başkana, babasının vefatından dolayı başın sağolsun dilekleri iletildi. Ayrıca günden güne azalan mali haklarımız ile ilgili kendilerine bilgi sunuldu.

   Bakanlığımız merkez teşkilatında yöneticiler ile  ek ders taslağı ile ilgili görüşmelerde bulunuldu. Ek ders taslağının henüz Maliye Bakanlığına sunulmadığı, taslakta şefler için daha önce önerilen haftalık 40 saat ek ders ücretinin 30 saate indirilerek revize edildiği öğrenildi.

Dernek yönetiminde görevli yönetim kurulu üyeleri Beşevler Otelcilik ve Turizm Meslek lisesi Uygulama Otelinde aynı gün akşam toplanarak oluşan yeni yönetim kurulu görev bölümü yaptı. Görev dağılımı ve bundan sonra dernek olarak yapılacak faaliyetler ile ilgili kararlar aldı.

  Görüşmelere şu üyelerimiz katıldı; Dernek Başkanımız Muzaffer Öztaş(Denizli-Bozkurt İlçe Milli Eğitim Müdürü), Davut Çalışkan(Kastamonu-Cide İlçe Milli Eğitim Müdürü), Mustafa Özkan(Adana-Yumurtalık İlçe Milli Eğitim Müdürü), Mutlu Canbolat(Osmaniye-Kadirli İlçe Milli Eğitim Müdürü), Rafet Fener(İstanbul-Arnavutköy Şube Müdürü), Yıldıray Demirtaş (Manisa-Ahmetli Şube Müdürü), Turan İprişoğlu(İstanbul -Ataşehir Şube Müdürü), Tahsin Müjdeci (Bitlis-Güroymak Şube Müdürü), Ali Öztosun (Kocaeli-Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü) ile Engin Erel (Ankara-Güdül Şube Müdürü), A.Gökhan Üner (Kırıkkale-Delice Şube Müdürü).”

YORUM YAP

Please enter your comment!
Please enter your name here

SON HABERLER

Gürcistan Başbakanı Irakli Kobakhidze’nin Türkiye ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gürcistan Başbakanı Irakli Kobakhidze ile düzenlediği ortak basın toplantısında verimli görüşmeler gerçekleştirdiklerini belirterek, “Türkiye’nin Gürcistan’ın toprak bütünlüğüne, egemenliğine, istikrar ve...

AB’nin düşünce kuruluşu EUISS’in raporu: “Türkiye dünyada dört kritik bölgede önemli güce sahip”

Merkezi Fransa'nın başkenti Paris'te olan Avrupa Birliği (AB) Güvenlik Çalışmaları Enstitüsü (EUISS), Türkiye'nin küresel ölçekte yükselen konumuna dikkati çeken "Türkiye'nin Dünyadaki Kartları" başlıklı bir...

Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat: “KKTC ile ekonomik ilişkilerimizi geliştireceğiz”

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti(KKTC) Maliye Bakanı Dr. Özdemir Berova ile bir araya gelen Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat konuya ilişkin yaptığı açıklamada şunları...

TIR’cıların AB ülkelerinde vize sorunu

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç; TIR’cıların AB(Avrupa Birliği)ülkelerinde yaşadıkları vize sorunu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi; “AB ülkelerinin vize süreçlerinde adeta...

SON YORUMLAR

error: Content is protected !!