Ana Sayfa CUMHURBAŞKANLARI-BAŞBAKANLAR - BAKANLAR - MİLLETVEKİLLERİ Gürcistan-Acara Özerk Cumhuriyeti Hükümet Başkanı Tornike Rijvadze: “Narenciye hasadının başarılı olması...

Gürcistan-Acara Özerk Cumhuriyeti Hükümet Başkanı Tornike Rijvadze: “Narenciye hasadının başarılı olması için her şey yapılacak”

0

Gürcistan-Acara Özerk Cumhuriyeti Hükümet Başkanı Tornike Rijvadze Acara Bölgesinde narenciye hasad mevsiminin başlaması nedeniyle üreticilerin hazır bulunduğu düzenlenen törende yaptığı konuşmada şunları söyledi;
“Narenciye Koordinasyon Merkezi bugünden itibaren aktif hale getirildi. Bu seneki narenciye hasadının başarılı olması ve çiftçinin zamanında hasat yapabilmeleri için her şey yapılacak. Sübvansiyon bileşeni büyüdü ve eminim ki standart dışı narenciye gerçekleşmesi açısından önemli bir zorluk olmayacaktır.”
დღეიდან ციტრუსის საკოორდინაციო შტაბი ამოქმედდა. ყველაფერი გაკეთდება წლევანდელი ციტრუსის რთველის წარმატებით ჩატარებისთვის და ფერმერებს მიეცემა შესაძლებლობა დროულად დააბინაონ მოსავალი. გაიზარდა სუბსიდირების კომპონენტი და დარწმუნებული ვარ, რომ არასტანდარტული ციტრუსის რეალიზაციის კუთხითაც არ იქნება არსებითი გამოწვევები.

HENÜZ YORUM YOK

YORUM YAP

Please enter your comment!
Please enter your name here

error: Content is protected !!