Ana Sayfa BÜYÜKELÇİLER - BAŞKONSOLOSLAR Gürcistan Ankara Büyükelçisi Giorgi Janjgava’nın ULUSKON ziyareti

Gürcistan Ankara Büyükelçisi Giorgi Janjgava’nın ULUSKON ziyareti

0

Gürcistan Ankara Büyükelçisi Giorgi Janjgava, genel merkezi Ankara’da bulunan Türkiye Uluslararası Yatırım ve İş Dünyası Konfederasyonu’nu (ULUSKON) ziyaret ederek; Başkanı Nezaket Emine Atasoy ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi.
Görüşme sırasında; salgın hastalık sonrası Gürcistan’a yatırım yapma durumları ile gelecekte konfederasyon temsilcilerinin Gürcistan’a bir çalışma ziyareti yapma konusu ele alındığı belirtildi.

2021 წლის 16 დეკემბერს, საქართველოს ელჩმა, გიორგი ჯანჯღავამ შეხვედრა გამართა თურქეთის საერთაშორისო საინვესტიციო და ბიზნეს კონფედერაციის (ULUSKON) პრეზიდენტთან, ნეზაქეთ ემინე ათასოისთან და მმართველთა საბჭოს წევრებთან.
შეხვედრაზე, მხარეების მიერ, განხილულ იქნა პოსტპანდემიურ პირობებში, საქართველოში ინვესტიციების განხორციელების პერსპექტივები და სამომავლოდ, აღნიშნული კონფედერაციის წარმომადგენლების საქართველოში სამუშაო ვიზიტის განხორციელების შესაძლებლობები.
აღსანიშნავია, რომ ხსენებული კონფედერაცია ახორციელებს საინვესტიციო პროექტებს აღმოსავლეთ ევროპის, ცენტრალური აზიისა და აფრიკის ქვეყნებში.

HENÜZ YORUM YOK

YORUM YAP

Please enter your comment!
Please enter your name here

error: Content is protected !!