Ana Sayfa DÜNYA Prof. Dr. Ata Atun gözü ile Türkiye-Gürcistan Haberci Gazetesi

Prof. Dr. Ata Atun gözü ile Türkiye-Gürcistan Haberci Gazetesi

0

Gürcistan-Acara Özerk Cumhuriyetinin başkenti Batum’da 05.07.2011 tarihinde yayın hayatına başlayan ve Batumi-Georgia Network Medya Grup tarafından çıkarılan, Türkiye temsilciliğini de Habergünebakış Sitesinin (www.habergünebakis.com) yaptığı, Karadeniz Bölgesinin Türkçe-Gürcüce dilinde haftalık olarak yayınlanan tek gazetesi olan “Türkiye-Gürcistan Haberci Gazetesi” Türk -Gürcü dostluklarının gelişmesine ve kalıcılığına büyük katkı koymakta.
Karadeniz Bölgesinin Türkçe-Gürcüce dilinde haftalıkyayınlanan tek gazetesi olan ve Gürcistan-Batum, Artvin, Rize, Trabzon, Giresun’un Ordu, Samsun illerinde dağıtımı yapılan uluslararası “Türkiye-Gürcistan Haberci Gazetesi”10 yaşına girmiş durumda.
Türkiye – Gürcistan Haberci Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve www.habergunebakis.com haber sitesi Editörü İlker Çakan kardeşimizin büyük bir çalışma, fedakarlık ve 10 yıllık deneyimle yayınladığı, “Türkiye-Gürcistan Haberci Gazetesi” haber dolu, kuşe kağıda baskılı ve tirajı da yaklaşık4.000 civarında. Bölgeye de büyük bir hizmet veriyor.
Gürcistan ve Karadeniz Bölgesi ile ilgili haberleri, doğru ve detaylı olarak “Türkiye-Gürcistan Haberci Gazetesi”nden almaktayım. Siyasiler. Uluslararası ilişkiler uzmanları ve akademisyenler için doğru kaynaktan doğru haber almak çok önemli. olarak “Türkiye-Gürcistan Haberci Gazetesi” de bu görevi en iyi şekilde yerine getirmekte.

Prof. Dr. (İnş Müh), Doç. Dr. (UA. İliş.) Ata ATUN
Akademisyen, Kıbrıs İlim Üniversitesi-Mimarlık Fakültesi Dekanı,
KKTC III. Cumhurbaşkanı Politik Danışmanı

HENÜZ YORUM YOK

YORUM YAP

Please enter your comment!
Please enter your name here

error: Content is protected !!