Ana Sayfa EĞİTİM Merzifon MYO Müdürü Doç. Dr. Mehmet Burak Bilgin

Merzifon MYO Müdürü Doç. Dr. Mehmet Burak Bilgin

0

Amasya-Merzifon Yüksekokulu Müdürlüğüne Amasya Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Makine Mühendisliği öğretim üyelerinden Doç.Dr. M.Burak Bilgin atandı. 2011 yılından bugüne kadar Amasya Üniversitesi Teknoloji Fakültesinin kuruluş safhasında Dekan Yardımcılığı ve Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığı ile Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği (KÜSİ) koordinatörlüğü görevleri ile başlayan süreçte 2014 yılında yeni kurulan ve eğitim öğretim hayatına başlayan Taşova Yüksel Akın MYO müdürlüğü ve görev bitimini müteakiben Amasya Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi Müdürlüğü görevlerinde bulunmuştur.
Son atama ile Merzifon MYO(Meslek Yüksekokulu) Müdürlüğü görevine başlayan Doç.Dr. M.Burak Bilgin şunları söyledi;”Güçlü ve sürekli büyüyüp gelişmeye devam eden Organize Sanayi Bölgesi(OSB)’ne sahip olan ayrıca bir tarih ve kültür merkezi olan Merzifon ilçemize Meslek Yüksek Okulu olarak her türlü teknik, kültürel ve sosyal destek vermeye devam edeceğiz.
Amasya Üniversitesi bünyesinde görev yaptığı yerlerde; başarılı çalışmaları, çalışkanlığı ve halkla ilişkileri yönünden takdir edilen Doç.Dr. Mehmet Burak Bilgin’e yeni görevinde başarılar dileriz.

HENÜZ YORUM YOK

YORUM YAP

Please enter your comment!
Please enter your name here

error: Content is protected !!