Ana Sayfa SANATÇILAR Ünlü Sanatçı Davut Güloğlu’nun “Davut Güloğlu Hayat Devam Ediyor” Youtube Kanalı

Ünlü Sanatçı Davut Güloğlu’nun “Davut Güloğlu Hayat Devam Ediyor” Youtube Kanalı

0

Karadeniz Müziğinin Ünlü Sanatçısı Davut Güloğlu “Davut Güloğlu Hayat Devam Ediyor” adında yeni resmi youtube kanalını kurdu. Yoğun ilgi gören yuotube kanalında şimdiye kadar yayınladığı tüm eserleri bulunmaktadır. Davut Güloğlu; 1972 Rize doğumlu olup, genç yaşında anne ve babasını kaybettikten sonra bir dönem futbola merak saran sanatçı, Rize Belediye Spor, Salaha Spor gibi amatör futbol kulüplerinde 6 yıl futbol oynadı. 1991 yılında İstanbul’a gelen Ünlü sanatçı Davut Güloğlu, İstanbul’da çeşiti ticari faaliyetlerde bulunduktan sonra 1998 yılında ilk albümü “Sarılsam da olmayi” ile müzik dünyasına merhaba dedi. Ünlü sanatçı Arif Sağ’ın açtığı kurslara devam ederek müzik birikimini geliştirdi.
Daha sonra özel kurslarla çalışmalarına devam etti. Aldığı müzik eğitimini kendi bilgi ve yetenekleri ile birleştirerek, Karadeniz ritimlerini günümüz müzik anlayışıyla harmanlayarak albümünde kendi müziğini bulmuş oldu. Bir çok eser besteleyen Karadeniz müziğinin sevilen sanatçısı Davut Güloğlu “Nurcanım” albümünde kendi eserlerini seslendirirken diğer besteci ve söz yazarlarının eserlerini de yorumladı. Bu albümde dört eserin söz ve müziği, bir eserin müziği, bir eserin sözü kendisine aittir. .
2001 yılı Ocak ayında çıkan bu albümün ilk klipini , “Nurcanım ” ikincisini ise “Benim büyük Allahım” adli parçalarına çekti. “Katula, Katula” ismini verdiği albümünü 2003 senesinde çıkaran Davut Güloğlu albümde söz yazarlığını da ortaya çıkardı. 2004 yılı Ağustos ayında ‘Dur Orda Dur’ single albümü ile çıkış yapan Davut Güloğlu, kariyerindeki konumunu sağlamlaştırmıştır. Tam bir yıl sonra yine Ağustos ayında ‘Çat Çat’ albümünü çıkaran Davut Güloğlu, yabancı ülkelerdeki popülaritesini arttırmıştır.17 Eylül 2006 tarihinde başlayan ‘Sev Kardeşim’ adlı dizide Hande Ataizi ile başrolü paylaşan Davut Güloğlu kariyerini oyunculuk alanı ile genişletmiştir. 2007 yılı Mayıs ayında ‘Kapak Olsun’ albümü ile tekrar gündeme gelen Davut Güloğlu etnik-pop alanındaki ismini ve tahtını korumayı sürdürmüştür. 2009 yılı Temmuz ayında ‘Kopalım Bari’ albümü ile farklı alanlarda şarkılar yaparak iddiasını ve popülaritesini korumaya devam etmiştir.
Davut Güloğlu 24 Ocak 2011 yılında Kanaltürk televizyonunda Ece Erken ile sunuculuğunu paylaştığı “Hayata Gülerken” programını sabah kuşağında gerçekleştirmiştir. 2002 yılı Haziran ayında ‘Seni Seni’ albümünü çıkarmıştır.
Samimi duruş ve tavırlarıyla herkesin takdirini kazanan Karadeniiz Müziğimizin ünlü Sanatçısı Davut Güloğlu’nun en büyük amacının ise; “Kişiliğnden taviz vermeden, samimi ve dürüst bir tavır sergileyerek sanatında her geçen gün daha başarılı olmak ve Karadeniz müziğini Avrupa’ya taşıyıp sevdirmek” olduğunu belirtiyor.
Ünlü Sanatçı Davut Güloğlu’nun başlıca müzik eserleri şöyledir; Sarılsamda Olmayı Darılsamda Olmayı(1998), Nurcanım(2001), Katula Katula(2003), Dur Orda Dur(20049, Çat Çat(2005), Kapak Olsun(2007), Kopalım Bari(2009), Seni Seni(2012), Aşk(2015), Hayat Devam Ediyor(2018), Bu Kadar Naz Olur Mu?(2018), Ben Sevmişim(2018), Bu Son Olsun(2018), Perde Perde(2018), Gel Anlat(2018), Boyalı Konak(2018), Bir Rüya(2018), Seni Seni 2019), Dağın Üstünde Duman(2020), Çaralerde Çaresiz(2020)
Ünlü sanatçı Davut Güloğlu’nun oynadığı filmler ise şöyledir; Reyting Hamdi-Davut Güloğlu(2002), Sev Kardeşim-Uğur Uzunoğlu(2006), Tatlı İntikam-Hasan(2007),
Ünlü Sanatçı Davut Güloğlu’nun resmi sosyal medya hesapları:
https://www.youtube.com/channel/UCrYge0KdAocBX35xlGwWZPQ
https://www.instagram.com/guloglud
https://www.facebook.com/davutguloglu

HENÜZ YORUM YOK

YORUM YAP

Please enter your comment!
Please enter your name here

error: Content is protected !!