Ana Sayfa VALİLER Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan: “Türkiye-Gürcistan Haberci Gazetesi iki ülke ilişkilerine olumlu...

Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan: “Türkiye-Gürcistan Haberci Gazetesi iki ülke ilişkilerine olumlu katkılar yapmaya devam ediyor.”

0
Haber-Röportaj: İlker ÇAKAN
  Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan; Türkiye-Gürcistan Haberci Gazetesi konulu yaptığımız röportajda şunları söyledi; “Türkiye-Gürcistan Habeci Gazeteniz ile ilgili olarak değerlendirmemi gazeteniz bana ulaştığında yaklaşık altı yıl önce yapmıştım. O zamanda ifade etmiştim.Komşumuz Gürcistan ile yakın hem diplomatik ilişkiler ve hemde ticari ilişkilerimiz devam ediyor. Gazeteniz bu süreç içersinde gördüğümüz kadarıyla ile bu ikili ilişkilerin geliştirilmesi konusunda ve Türkçe ve Gürcüce olarak iki dilde yayınlanması ile iki toplum arasında bilgi paylaşımı ile iletişim, bürokratik işlemlerin geliştirilmesi konusunda olumlu katkılar yapmaya devam ediyor. Bu yayın çizginiz geçmişten bugüne aynı şekilde bozulmadan devam etmektedir. Bölge illerimiz, yakın illerimiz ve Gürcistan-Batum odaklı bu tür haberleriniz devam ediyor. Yayın hayatınızda başarılar diliyorum.”

HENÜZ YORUM YOK

YORUM YAP

Please enter your comment!
Please enter your name here

error: Content is protected !!