Ana Sayfa CUMHURBAŞKANLARI-BAŞBAKANLAR - BAKANLAR - MİLLETVEKİLLERİ İçişleri Bakanı Süleyman Soylunun Sarp Sınır Kapısı ziyareti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylunun Sarp Sınır Kapısı ziyareti

0
Haber: İlker ÇAKAN
  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Artvin ve ilçelerinde düzenlenen programlara katılmak üzere geçtiğimiz günlerde Gürcistan-Batum Havaalanına uçakla gelerek daha sonra karayolu ile Sarp Sınır Kapısını geçerek Artvin’e geçti.Sarp Sınır Kapısında geçici bir süre durarak yetkililerden Sarp Sınır Kapısı inşaatı hakkında ve giriş-çıkışlarda sorun ve önerileri dinledi.
  Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Akyürek’de Sarp Sınır Kapısı ile görüş ve önerilerini İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya anlattı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Sarp Sınır Kapısı ziyaretine; Artvin Milletvekili İsrafil Kışla, Artvin Valisi Ömer Doğanay, Türkiye Batum Başkonsolosu Yasin Temizkan, Sarp Sınır Kapısı Mülki İdare Amiri Mehmet Ali Öztürk, Kaçkar Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Osman Göllüce ve diğer ilgili kurum müdürleri katıldı. Sarp Sınır Kapısı ziyaretinde Türkiye-Gürcistan Haberci Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İlker Çakan ile Haberci Gazetesi hakkında görüşen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu gazeteyi beğendiğini söyledi.
 
 
               
 
               

HENÜZ YORUM YOK

YORUM YAP

Please enter your comment!
Please enter your name here

error: Content is protected !!