Ana Sayfa GENEL Özel Harekatçılar kimdir? Bordo Bereliler kimdir?

Özel Harekatçılar kimdir? Bordo Bereliler kimdir?

0
  Şehitler tepesindeki yerlerini bir an önce almak için gözlerini bile kırpmadan şehadete koşan yiğitler kimdir? Oğuzhan’ın! Alparslan’ın! Ertuğrul’un! Fatih’in! Yavuz’un! yiğit torunlarıdır. Kimi zaman Tarkan! Kimi zaman Karaoğlan! Kimi zaman Kara Murat! Kimi zaman Malkoçoğlu! Kimi zaman Ulubatlı Hasan! Kimi zaman Ömer Halis Demir! Kimi zaman binlerce yiğit oldular! Vatan için Şehadeti içtiler… Şehadet için yaşarlar…!!! Dosta güven! Düşmana korku veren! Tek dertleri,vatan, devlet, bayrak. Millet ve din olan terörün ve teröristlerin korkulu rüyaları olan akıncılardır.
  Seçilmiş özel yetişmiş. Yetiştirilmiş Asker’dir! Polis’dir! Niye bu kadar düşmanı ve düşmanları çok! 1984 yılında 45 kişiyle kuruldu ve o günden beri şehit veriyor. İlk şehitler Komiser İdris Aydın, Polis memuru Osman Avcı, ilk gazisi Mehmet Gümüşkan ve daha sonrada şehit vermeye devam etti. Çünkü bunların dedeleri de Yemen’de Çanakkale ‘de şehit düşmüşlerdi. Bunlar da vatan sevgisi irsi ve bunlar bilmezler Kartalkaya’yı, Uludağ’ı, Bodrum’u, Çeşme’yi…
  Bunların bildiği; Cudi, Gabar, Tendürek, Kelmehmet dağlarıdır. Bunların bildiği Hakkari Şırnak, Uludere, Cizre,Yüksekova ‘dır. Tek sevdaları vardır; VATAN, MİLLET, EZAN… Bunlar şehadete koşarlar! Şehit olmak için yarışırlar…Bunlar Anadolu’nun işçi, memur, çoban çocuklarıdır. Vatanı, milleti, bayrağı, ezanı namus sayarlar. Devletin ekmeğini ve suyunu besmelesiz yiyip içmezler. Devletin arazisine gecekondu bile yapmazlar! Çünkü garibin,yetimin, şehidin hakkı olduğuna inanırlar. Şehadete koşan bu insanlar haram yemezler. 
  Yiğitler yiğidi Nuri Türüdü Güneydoğu görevinden geleli 10 gün olmasına rağmen tekrar göreve çağrılmıştır.Özel Harekatçıların çocukları baba özlemiyle büyürler. Babam yine mi göreve gidecek diye annelerine dert yanarlar. Bunların aileleri vatandan sonra gelir. Bunların düşmanı çoktur. doğuda PKK, PYD batıda her türlü vatan haini ile mücadele ederler. Bunların efsanevi müdürleri; Hüseyin Kocadağ, İbrahim Şahin, Ziya Özdemir, Ahmet Kaplan gibi daha sayısız nice müdürleri vardır. Aynı zaman da PKK’ya korku salan Korkut Eken rahmetli Kaşif Kozinoğlu gibi kahraman komutanları vardır.
  Böyle bir ocakta kuruluşundan itibaren bu kahramanlarla yıllardır dostlarımın olması onların varlığı gururumuzdur! En son vatan hainleri şehitler ocağı olan Özel Harekat Daire Başkanlığını bombaladığında çok şehit verdik! gazilerimiz oldu. Allah şehitlerimize cennet, gazilerimize sağlıklı hayat sürmeyi nasip etsin. Kahraman Kaşif komutanımızın mekanı cennet olsun. Tüm özel harekatçı arkadaşlarımızın Allah yar ve yardımcısı olsun.
  “NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!” NE MUTLU VATAN BÖLÜNMESİN! BAYRAK İNMESİN! EZAN DİNMESİN! DEVLETİMİZ DAİM OLSUN…!!! DİYE SAVAŞAN TÜM POLİS VE ASKERLERİMİZE.. “Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlık sıhhat dilerim…!!!”
  Kalınız sağlıcakla…

HENÜZ YORUM YOK

YORUM YAP

Please enter your comment!
Please enter your name here

error: Content is protected !!