Ana Sayfa SANATÇILAR Pop Müzik Sanatçısı Alev Akıllıoğlunun yeni albümü “Alev Alev

Pop Müzik Sanatçısı Alev Akıllıoğlunun yeni albümü “Alev Alev

0
Haber: İlker ÇAKAN
  Müzik Sektörü yepyeni bir isimle tanışıyor. İstanbul Teknik Üniversitesi Klasik Türk Müziği eğitimli güzel sesi ve usta yorumu ün yapan Alev Akıllıoğlu’nun Alev albümü Ecce Müzik etiketi ile müzik severlerle buluşuyor. 1995 yılında bir yıl Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde aldığı eğitimin ardından sahne çalışmaları başlar. Yoğun sahne çalışmaları devam ederken 2000 yılında değerli müzik adamı Garo Mafyan’ın Fedon ile tanıştırması ile Grek Müziğe Merhaba der. 10 yıl kadar kendi sahne çalışmalarının yanı sıra Grek Müzik devam eder. Aynı zamanda Rafet El Roman , ünlü besteci Bülent Özdemirve Hayko ile sahne alır.
  Bu süreçte Aranjör dostu Gökhan Süer Albüm yapması gerektiği konusunu vurgular. Dokuz ay süren stüdyo aşamasında, alanında en iyi müzisyenlerin eşlik ettiği titiz bir çalışma ortaya çıkar.
Alev’in albümünde 4 şarkı 1 remix versiyon bulunuyor. Çıkış şarkısı ALEV ALEV ‘in söz ve müziği Cihan Konuk, aranjesi Gökhan Süer’e ait. Albümde yer alan diğer şarkılar Usta ( Söz-Müzik Cihan Konuk ) Boşlukları sen doldurdun ( Söz- Müzik Gökhan Süer ) Bitermi( Söz-Müzik Cihan Konuk ).
 
                                             

HENÜZ YORUM YOK

YORUM YAP

Please enter your comment!
Please enter your name here

error: Content is protected !!