Ana Sayfa VALİLER Trabzon Valisi Abdil Celil Öz’ün Pazar esnafı ziyareti

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz’ün Pazar esnafı ziyareti

0

Haber: İlker ÇAKAN

  Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Pazarkapı Mahallesinde esnaf ziyaretinde bulundu. Esnaf ile çay içip sorunlarını dinledi. Merkeze bağlı yakın köyler ve Akçaabat köylerinde üretilen sebze meyve ve süt ürünlerinin pazarlandığı halk arasında ‘Kadınlar Pazarı’ diye bilinen pazarı da gezen vali burada bulunan çoğunluğu bayan olan esnaf ile tek tek ilgilendi. Pazarcılara başarı ve bol kazanç temennisinde bulundu.

  Yoğun bir çalışma temposundan fırsat buldukça hem ilimiz merkezinde hem de ilçe gezilerinde esnaf ziyaretinde bulunduğunu ve vatandaşlarla bir araya geldiğini belirten Vali Öz, “Vatandaşlarımız bizzat bana ya da kamu görevlileri aracılığı ile sorunlarını iletiyorlar. Bende bugünkü gibi fırsat buldukça esnafımızın, halkımızın yanına gidip onlarla sohbet ederek sorunlarını dinliyor ve çözüm yollarını bulmaya çalışıyorum. Halkımızla yapılan bu tür temaslarda ilin ekonomik ve sosyal yapısını daha iyi öğrenmiş oluyorum. Tabiki sadece mesele sorun ve sıkıntıların giderilmesi ya da beklentilerin karşılanması değil. Biz ziyaretlerimizle vatandaşlarımızla olan bağlarımızı daha da güçlendiriyoruz. Bizim yönetim anlayışımızda birlikte yönetme ilkesi vardır. Bunun gereğini yerine getiriyoruz” dedi.

   Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren esnaflar ise, valiyi aralarında görmekten son derece mutlu olduklarını söylediler.

HENÜZ YORUM YOK

YORUM YAP

Please enter your comment!
Please enter your name here

error: Content is protected !!