Ana Sayfa KAYMAKAMLAR Çalışmalarıyla Türkiye örneği kaymakam

Çalışmalarıyla Türkiye örneği kaymakam

0

Haber: İlker ÇAKAN

   Artvin-Hopa Kaymakamı Abdullah Akdaş, Hopa Kaymakamlığı görevine başladığından bu güne kadar Hopa’da özellikle Sarp Sınır Kapısı çevre düzenlemesi ve TIR parkları uygulamasını başlatması, cesur, kararlı, halkın içinden birisi gibi bir kaymakam portresi göstermesi nedeniyle halkın takdirini kazanan kaymakamlarımızdan birisidir.

  Kamuda çalışmalarıyla Türkiye’de ilk hizmetlere imza atmış bir kaymakamdır. Gürcistan-Batum halkı tarafından da çalışmaları Batum’da örnek gösterilmektedir. Gazetemiz “Türkiye-Gürcistan Haberci Gazetesi”bu düşünceleri kamuoyunda yaptığı anketler sonucu tespit etmiştir. Hopa Kaymakamı Abdullah Akdaş’ın yakın bir zamanda Sarp Sınır Kapısı çevresinde Türkiye’de sadece üç büyük ilde bulunan, sistem olarak daha gelişmiş Türkiye örneği bir projeyi başlatacağı öğrenildi.

 

საქმით გამორჩეული სამაგალითო გამგებელი

  ხოფას გამგებელმა აბდულლაჰ აქდაშმა თურქეთის მხარეს სარფის გამშვები პუნქტის ტერიტორიაზე მოაწყო ინფრასტრუქტურა, ტრაილერების ავტოპარკი. ის ხალხს უყვარს, როგორც მშრომელი, პატიოსანი, ქვეყნისთვისა და ხალხისთვის თავდადებული სახელმწიფოს ღირსეული მოღვაწე.

HENÜZ YORUM YOK

YORUM YAP

Please enter your comment!
Please enter your name here

error: Content is protected !!