Ana Sayfa GÜNCEL Kırklareli’nde şehit ve gazilere devlet övünç madalyası

Kırklareli’nde şehit ve gazilere devlet övünç madalyası

0

Haber: İlker ÇAKAN

  Kırklareli’nde; üstün görev anlayışı içinde feragat, fedakarlık başarı ve yararlık dolu çalışmalarıyla Türkiye Cumhuriyeti ve Türk milleti adına haklı gurur kaynağı olmasından dolayı 2933 Sayılı Madalya ve Nişanlar Kanunu gereğince Bakanlar Kurulu’nun önerisi üzerine; Şehit Polis Memuru Sebahattin Ergin’e,  Şehit Piyade Er. Hasan Yayla’ya ve Malül Gazi Jandarma Çavuş Gündüz Dilbaz’a Türkiye Cumhuriyeti Devlet Övünç Madalyası tevcih edildi.

 
                                   
                                              Kırklareli Valisi Mustafa Yaman-
                              Şehit Piyade Er. Hasan Yayla’nın annesi Şerife Yayla
 
  Devlet övünç madalyası verme töreninde Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Övünç Madalyalarını Şehit Polis Memuru Sebahattin Ergin’in kızı Funda Ergin’e, Şehit Piyade Er. Hasan Yayla’nın annesi Şerife Yayla’ya ve Malül Gazi Jandarma Çavuş Gündüz’e verdi.

  Devlet övünç madalyası verme törenine; Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, Milletvekilleri Şenol Gürşan, Turgut Dibek, 55.Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Sinan Yayla, Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, Cumhuriyet Başsavcısı Oğuz Aydın, Adalet Komisyonu Başkanı Abdurrahman Yılmaz, Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç, kamu kurum ve kuruluş müdürleri ile çok sayıda öğrenci katıldı.

 

                                               

                                             Kırklareli Valisi Mustafa Yaman-

                          Şehit Polis Memuru Sebahattin Ergin’in kızı Funda Ergin

HENÜZ YORUM YOK

YORUM YAP

Please enter your comment!
Please enter your name here

error: Content is protected !!