Ana Sayfa KAYMAKAMLAR Piraziz Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan Kılıçlı Köyünün çeyrek asırlık sorunu çözdü

Piraziz Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan Kılıçlı Köyünün çeyrek asırlık sorunu çözdü

0

Haber: İlker ÇAKAN

  Giresun-Piraziz ilçesine bağlı Kılıçlı Köyünde 30 yıldır geçit vermeyen, bir çok kazanın meydana geldiği, pek çok yakınma ve şikayetlere konu olan kavşak problemi çözüme kavuşturuldu. Piraziz Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan tarafından başlatılan çalışma neticesinde viraj-dönüş alanında, yolun üst kısmındaki arazi sahibi ikna edilerek genişletme çalışması yapıldı. Arkasından istinat duvarı çekildi ve zemin betonla kaplandı.

  Köylüler, muhtar ve ihtiyar heyeti teşekkürlerinin sembolik ifadesi olarak adı gecen alana “Kaymakam Ali Hamza Pehlivan Kavşağı” adını verdi. Köydeki çalışmaları incelemek için giden Kaymakam Ali Hamza Pehlivan tabelayı görünce “Bilgim olsa isim vermenize gerek yok derdim, zira biz görevimizi yaptık. Ancak böyle bir teveccüh göstermiş olmanızdan dolayı onur duydum, Kılıçlılı kardeşlerimize çok teşekkür ederim. Dışarıdan bakan birisi için küçük bir iş gibi görülebilir ancak yıllardır sıkıntısını çeken köylülerimiz için önemli bir hizmet olduğunun farkındayız, yolunuz hayırlı olsun” dedi.

 
                                           
                                                Piraziz Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan
                                Kılıçlı  Köyünün çeyrek asırlık sorunu çözdü
 
  Ziyaret programı çerçevesinde Kılıçlı Köyünün Ferit ve Emine Karakılıç tarafından arsası verilen ve köyün hayırsever sakinlerinden Şerif… katkılarıyla inşa edilen mezarlık önü ile Mescit ve Kaymakamlığımızın katkılarıyla çamurdan kurtarılıp beton alana dönüştürülen, cenaze törenlerinin de icra edildiği meydan kullanıma açıldı. Kılıçlı halkının yoğun katılım gösterdiği ziyarette Muhtar Mustafa Çavuş Kaymakam Ali Hamza Pehlivan’a hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi sundu. Kaymakam Ali Hamza Pehlivan da Muhtar Çavuş’a takdirname, hayırsever  Şerif…’e de teşekkür plaketi verdi.

HENÜZ YORUM YOK

YORUM YAP

Please enter your comment!
Please enter your name here

error: Content is protected !!