Ana Sayfa EĞİTİM Başarılı okul müdürlerine İtalya gezisi

Başarılı okul müdürlerine İtalya gezisi

0

Haber: İlker ÇAKAN                                                                                              

   Trabzon-Of’ ilçesinde, Kaymakam Tuncay Sonel tarafından başarılı okul müdürleri dört günlük İtalya-Venedik gezisi ile ödüllendirildi. Of Kaymakam Tuncay Sonel, geçen yıl Anadolu Lisesi’nin düzenlediği gecede İlçe genelinde dört yıllık ve üstü üniversiteyi kazananların sayısının 27’lerde olduğunu bu sayının da yeterli olmadığını ilk etapta bu sayının üç katı kazanan olması durumunda beş lise müdürünün İtalya gezisi ile ödüllendireceklerini belirtmişti.

   Son ÖSS’de dört  yıllık ve üstünü kazanan 83 Öğrenci olması üzerine verdiği sözü tutarak beş lise  müdürünü İtalya gezisi ile ödüllendirdi. Of’ta daha önce de okul öncesinde başarılı 10 öğretmen Selanik gezisi,okuma yazma kampanyalarında başarılı olan 10 öğretmen Halep-Şam, 24 Kasım’da 24 Öğretmen de İstanbul gezileriyle ödüllendirilmişlerdi.Kaymakam Sonel,başarılı kamu görevlilerimiz yurtdışı ve yurtiçi gezilerle ödüllendirmelerimizin devamı gelecek,yeter ki onlar başarılı işler çıkarsınlar hem takdir edilecekler hem de yurtdışı ve yurtiçi gezilerle ödüllendirilecekler. Bu geziler destek olan hayırseverlerimize de ayrıca teşekkür ediyorum diyerek,  başarıya özel sektörde olduğu gibi kamuda da bu motivasyonun sağlanması gerektiğini belirtti.

 
                                   
                                          Of okul müdürlerinin İtalya gezisi
 
   İtalya gezisiyle ilk kez yurtdışın çıkan Anadolu Lisesi müdürü Gülsüm Memiş Kaptanoğlu, normal şartlarda kendi imkânlarımızla gidemeyeceğimiz, hayal bile edemeyeceğimiz bir gezi. Biz görevimizi yaptık Kaymakam Bey bizi onurlandırdı, kendisine şahsım ve arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum diyerek duygularını dile getirdi.

 

 

HENÜZ YORUM YOK

YORUM YAP

Please enter your comment!
Please enter your name here

error: Content is protected !!