Ana Sayfa YEREL Of Kaymakamı Tuncay Sonel’den gazilere vefa örneği

Of Kaymakamı Tuncay Sonel’den gazilere vefa örneği

0

Haber: İlker ÇAKAN

   Türkiye Muharip Gaziler Derneği Genel Başkanı Emekli Albay Şükrü Tandoğan ve 65 şube başkanı Of’u ziyaret etti. Trabzon Gaziler Derneğinin yeni binasının açılışı için Trabzon’da bulunan ve tarihi, turistik yerleri gezen şube başkanları, Uzungöl ve Of’ta  Kaymakamı Tuncay SONEL’in misafiri oldular. Of’un girişinde minik kız öğrencilerin folklor oyunuyla karşılanan gazilere, Of halkı tarafından büyük ilgi gösterildi. Folklor oyununa da eşlik eden gaziler, Of halkının misafirperverliğinden dolayı kendilerine çok teşekkür ederiz. Böylesine sıcak ilgi ve karşılamadan dolayı çok mutlu olduk. Bu günü tatlı bir anı olarak hatırlayacağız diyerek duygularını belirttiler.

 
                                         
                                        Türkiye Muharip Gaziler Derneği  Üyeleri
 
Onu nereye giderse gitsin, unutmayacağız

   Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Emekli Albay Şükrü Tandoğan ise yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Sayın Kaymakamımızın çalıştığı bütün bölgelerde kendilerine vermiş olduğu desteklerden dolayı kendisine çok teşekkür ederiz. Her zaman bizim yanımızda olduğunu bilmek bizleri çok mutlu ediyor. Daha önceki görev yeri Şanlıurfa’da gazilerimize alınan hizmet binasına verdiği desteği unutmak mümkün değil diyerek onu nereye giderse gitsin, unutmayacağız.”.

   Karşılamanın ardından sahil tesislerinde güneşin batışını izleyerek, çaylarını yudumlayan, gazilerimiz yeşil ile mavinin birleştiği bu güzel yörede olmanın mutluluğunu dile getirdiler. Günün anısına ilçe kaymakamı tarafından hazırlanan yöresel armağanlar gazilerimize takdim edildi. Şehit Ailelerinin ve gazilerimizin başlarının tacı olduğunu belirten Of Kaymakamı Tuncay  Sonel’de  “Bu gün ilçemize gelerek, bizleri onurlandıran başta Muharip Gaziler Derneği Genel Başkanı olmak üzere güzel vatanımızın dört bir yanından gelen tüm gaziler derneği şube başkanlarımıza şükranlarımı sunuyorum, inşallah yöremizden güzel anılarla ayrılmışlardır.” Diyerek, yakın ilgi ve sevgi de bulundu.

HENÜZ YORUM YOK

YORUM YAP

Please enter your comment!
Please enter your name here

error: Content is protected !!