Ana Sayfa SAĞLIK Ondokuz Mayıs Üniversitesi-Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gökhan Açıkgöz: ...

Ondokuz Mayıs Üniversitesi-Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gökhan Açıkgöz: Şehit ailelerine tıp desteği

1
Haber: İlker ÇAKAN
  Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi- Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı Samsun Valiliği ile işbirliği yaparak çocuk, dâhiliye doktorları ve ilgili sağlık personeli ile birlikte Samsunda bulunan 168 şehit ailesi yakınlarını evlerinde ziyaret ederek, onları sağılık taramasından geçirdi ve tedavi ettirdi. Ücretsiz yapılan bu sağlık taramasından ve tedavisinden toplam 118 şehit ailesi yararlandı.
  Konuyla ilgili bir açıklama yapan Ondokuz Mayıs Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gökhan Açıkgöz şunları söyledi: ” Şehitlerimize destek olmak ve onları unutmadığımızı hatırlatmak anlamında böyle bir sağlık yardımını kendilerine ve yakınlarına yaptık. Bu çalışmalarımızdan gurur duyuyoruz. Böyle bir çalışmayı komşu illerimiz olan Amasya ve Sinop’ta bulunan şehit yakınlarına yapmak istiyoruz”
 

1 YORUM

  1. size nasıl ulaşabilirim hocam sizinle görüşmek konuşmak istiyorum ben sizin eski bir hastanızım size minnettar borçluyum ben size ulaşamıyorum hocam yanınıza gelmek istiyorum Numaramı bıraksam Ayıp olmaz değil mi hocam 055 182 24 89 Mehmet Karataş

YORUM YAP

Please enter your comment!
Please enter your name here

error: Content is protected !!